USLOVI KORISCENJA

 

Vazi za sve sadrzaje i usluge na sajtu www.gradnis.info !

Bilo koji deo sajta,ciji sadrzaj koristite ,podrazumeva da ste procitali uslove koriscenja i da ste ih prihvatili!

Svi sadrzaji sajta www.gradnis.info, su namenjeni licnoj upotrebi i ukoliko autor sajta izmeni sadrzaj(ukine ili izmeni neke delove i sadrzaje)nije duzan da najavi niti da nekog o tome obavesti!
Ukoliko postoje linkovi ka drugim sajtovima(koji nisu vlasnistvo autora www.gradnis.info),oni se ne smatraju delom sajta i ne snosimo odgovornost za njihov sadrzaj!
Prijavom za upis u poslovni adresar, ste prihvatili i nase pravo da Vam uskratimo upis,ili da ga izmenimo-prilagodimo nasem direktorijumu .Na sajtu su podaci koje uvek treba uzeti sa rezervom , jer mi ne snosimo odgovornost za tacnost podataka sa kojim ste se upisali. Proverite da li su na sajtu vasi odgovarajuci podaci i ukoliko primetite gresku javite nam kako bi ona bila ispravljena.
Autor sajta ce bez najave ukloniti,svaki sadrzaj koji postave posetioci,ukoliko krsi uslove koriscenja!Takodje,je spreman da ukloni sadrzaj ,na koju mu ukaze neko od posetilaca sajta,ukoliko ga uvere da nije u skladu sa uslovima koriscenja!

Sadrzaj koji objavljuju posetioci sajta (u okviru komentara,obavestenja,..) je njihovo licno misljenje i svi oni moraju da se pridrzavaju sledecih stavova:
Da ne salju,objavljuju i razmenjuju, sadrzaje i komentare ,koji su : u suprotnosti sa vazecim zakonima Srbije i medjunarodnim zakonima; ukoliko podsticu diskriminaciju(versku,rasnu,..) ,ako su preteci,uvredljivi,izazivaju paniku,smisljeno omalovazavaju licnosti i njihova dela,iznose neistine,ili na bilo koji drugi nacin svojim sadrzajem nanose stetu.
Zabranjeno je lazno se predstavljati i iznositi stavove i misljenja koja se mogu pripisati drugima!
Zabranjeno je slanje sadrzaja kojim se krse autorska prava.
Zabranjeno je slanje programa i virusa kojim bi se nanosila steta sajtu,ali i ostecenje bilo koje opreme.
Zabranjeno je navodjenje drugih da sve ovo gore navedeno cine!

Sadrzaj koji pisu i objavljuju posetioci ,ne izrazavaju stav autora sajta www.gradnis.info !